Trinn 3 - Ungdom 13-16 år

På denne sida finner du informasjon om NOLs tilbud til deg mellom 13 og 16 år - TRINN 3. Ta kikk på hva vi gjør på TRINN 3. Kikk også på sesongplanen for 2009. Ny og oppdatert informasjon om treninger, samlinger og o-løp finner du ved å velge i menyen under.


TRINN 3

NYHETER

TRENINGER

SAMLINGER

O-LØP

SESONGPLAN

TRENINGVEILEDNING

2008SAMLINGER


MOT.TV vintersamling Stathelle 5-7 februar

Porsgrunn o-lag og Skeidi arrangerer vinterfemdagers 5-7 februar, se vedlegg. MOT.TV får eget klasserom til overnatting. Gi beskjed til Kristin på e-post: kristin.sandven@nenett.no innen 29 januar hvis du skal være med. Vi organiserer kjøring etter hvor mange og hvem som reiser. Påmelding via webentry på løp ordner du med selv, innen 31 januar 20.00.
Innbydelse
2009

O-landsleiren

Ordensregler

MOT.TV samling 5-7 juni på Konnerud

Da er det tid for enda en samling. Som sikkert mange vet går årets Hovedløp på Konnerud og i Drammen. OTO har derfor planlagt en samling med mange o-tekniske økter på Konnerud i juni før skolen slutter. Her blir det trening med kart for alle nivå på dagtid og mye sosialt på kvelden. For de som skal delta på Hovedløpet og O-landsleiren er samlingen spesielt viktig både rent o-teknisk, men også fordi utøvere og ledere blir kjent med hverandre.

Vi skal bo på Konnerud skole nordvest i bebyggelsen ved veien mot Mjøndalen. Øktene vil primært foregå i Konnerud sentrum og i skogen vestover. Skogen på østsiden av tettbebyggelsen er sperret for alle deltagere i Hovedløpet.

Påmelding til Britt Fossøy på mail: bfosso@frisurf.no eller sms: 99491047 innen søndag 31 mai.

Innbydelse MOT.TV samling Konnerud


15. stafett og MOT.TV overnatting 23.-24.mai

Felles avreise fra klubbhytta. Endelig tidspunkt kommer seinere. Ca 10.00.
Vil du være med på overnatting så gi beskjed til Kristin (kristin.sandven@nenett.no) eller SMS til 90623903 innen 9 mai.

Petter ordner med påmelding til 15-stafetten. Løp på søndag må du selv melde deg på. Se linker på påmeldingssiden
PS: Hvis du ikke er i Oslo søndag så er det kretsløp i Bø!

Innbydelse MOT.TV overnatting


MOT.TV samling i Larvik 21.-22.mars

Avreise 10.00 fraklubbhytta. Møt opp i treningstøy. Vil du være med så gi beskjed til Kristin (kristin.sandven@nenett.no) innen 14 mars 17. mars.

Nærmere informasjon om snøforhold vil komme når vi nærmer oss samling. Det blir samling, Snøen er ingen hinder.

Innbydelse (Word)

Info fra Larvik 13. mars:

Her kommer en hilsen fra Larvik og Lars Fremstad: Hei alle Jeg lager ferdig 4 skikkelig bra o-økter, og det er en kurve-økt, intervall/tennis -o, retningsøkt og en økt med inn-i-ringen trening. På 2 av øktene blir det manipulerte kart. Jeg har vært ute i terrenget langs kysten i dag, og det er fortsatt snø. Vi håper på rask smelting. Uansett meld dere på til MOT.TV samlingen og vi ser det hele an til over helgen, nærmere melding kommer fra Inger/ Roger. Dersom det evt ikke blir mulig å gjennomføre o-øktene neste helg vil vi i Larvik o-klubb henge de ut så fort som mulig, og gjøre dem tilgjengelig for trening, samlet og/eller enkeltvis. - Lars Fremstad, tlf 93037580