Trinn 3 - Ungdom 13-16 år

På denne sida finner du informasjon om NOLs tilbud til deg mellom 13 og 16 år - TRINN 3. Ta kikk på hva vi gjør på TRINN 3. Kikk også på sesongplanen for 2010. Ny og oppdatert informasjon om treninger, samlinger og o-løp finner du ved å velge i menyen under.


TRINN 3

NYHETER

TRENINGER

SAMLINGER

O-LØP

SESONGPLAN

TRENINGVEILEDNING

2008


TRENING

På TRINN3 har du tilbud om 2 faste treningskvelder per uke. Torsdager er det trening med trenere/instruktører fra klubbhytta. Da vil det være mye fokus på det o-tekniske med høy intensitet. Onsdager kan du delta i klubbens treningsløp. Se egen terminliste for treningsløp og annonser i Telen.

Treningstider: Onsdag 17:30, Torsdag 18:00 (til ca. 20:00)

MOT.TV

MOT.TV står for Miljø, Orientering og Trivsel i Telemark og Vestfold, og er et fellestilbud til alle o-interesserte i de to fylkene i alderen 13 til 16 år. MOT.TV vil i sesongen 2010 ha 3 samlinger, fellesreise til tio-mila, høstcup med ledertrøyer og sammenlagt poengkonkurranse. Noen ganger er det felles opplegg med juniorene.

Vi i NOL prioriterer arrangementene som er en del av MOT.TV. Se i terminlista for Trinn 3 hvilke arrangementer dette er. Det reiser alltid voksne ledere sammen med NOL-løperne. I forkant av hver samling vil det bli laget en egen innbydelse med informasjon om samlingen og hvordan du melder deg på.

O-LANDSLEIREN

O-landsleiren, sesongens høydepunkt, er i begynnelsen av august i Trondheim. Her er du sammen med o-løpere fra hele landet en hel uke og løper Hovedløpet (to distanser - sprint og langdistanse), som er uoffisielt NM for 14-16 åringer. I tillegg til A-klassene er det også C-klasser. Det blir mange aktiviteter; kretsstafett, aktivitetsdag, diskotek osv.. Håper alle vil delta, dette blir gøy.

O-LØP

I terminlista for TRINN3 har vi satt opp ganske mange O-LØP som det kan være spennende å delta på. Vi har også markert noen av de som prioriterte løp. Det er de løpene du bør velge dersom du ikke vil løpe så mange løp som vi har satt opp. På løpene kan du velge mellom løyper/klasser av forskjellig vanskelighetsgrad. 

STAFETTER

Vi ønsker i år og satse på stafetter. I år vil vi stille på Vårstafetten i Halden, 10-mila i Sverige, 15-stafetten i Oslo, O-festivalen på Toten, KM stafett i Rauland og Smålandskavlen i Sverige. Vi prøver å stille med flest mulige lag i disse stafettene.

O-TEKNISK ANSVARLIGE

Harald Kvisli og Ole Christian Johnsen

KONTAKTPERSONER

Kristin Sandven, telefon: 90623903, e-post: kristin.sandven@nenett.no
Harald Kvisli, telefon 93404305, e-post: harald.kvisli@gmail.com

Vi kommer til å legge all informasjon ut på NOLS web-sider under Trnn3. I tillegg kommer vi til å bruke e-post til å sende ut påminnelser om innbydelser og annen viktig informasjon. Er du ny eller har fått ny adresse, send en e-post til notod-ok@online.no med den adressen vi kan nå deg på. Den viktigste informasjonen som sendes ut vil også ligge tilgjengelig som linker fra denne siden.