TILBAKE

O-karusellen Trinn 3

Ungdom født 1992-1995

På denne siden finner du informasjon om NOLs tilbud til deg mellom 13 og 16 år. Det viktigste er terminlista for TRINN3 I tabellene under finner du annen viktig informasjon om det som skjer. Ny informasjon legger vi inn fra toppen av lista:
Treningsplaner MOT.TV samlinger Annen informasjon

Tirsdag 8/5: SPRINTCUP KONGSBERG.

Mat tirsdag 29/4
Trening 2008
Vintertrening 2007/2008
MOT.TV Tynset 2-8 juli

MOT.TV Hedrum 6-7 juni(NOL-info)
MOT.TV Hedrum 6-7 juni

MOT.TV 10-mila 27-29 april Laguttak
MOT.TV 10-mila 27-29 april Turinfo
MOT.TV 10-mila 27-29 april Invitasjon

MOT.TV Moss/Ørje 19-20 april (NOL2)
MOT.TV Moss/Ørje 19-20 april (NOL)
MOT.TV Moss/Ørje 19-20 april

MOT.TV Larvik - avlysning
MOT.TV Larvik 29-30 mars (NOL)AVLYST!
MOT.TV Larvik 29-30 mars AVLYST!
MOT.TV Vierli 1-3 februar
Uttakskriterier og uttakingsløp 10-mila
Foreldremøte 31. mars
Info JANUAR

TRENING

På TRINN3 har du tilbud om 3 faste treningskvelder per uke. Tirsdager og torsdager er det trening med trenere/instruktører fra klubbhytta kl 18.00 til 20:00. På tirsdagene vil det være mye fokus på det o-tekniske, mens på torsdager prioriteres det fysiske. Onsdager kan du delta i klubbens treningsløp. Se egen terminliste for treningsløp og annonser i Telen.

MOT.TV

MOT.TV står for Miljø, Orientering og Trivsel i Telemark og Vestfold, og er et fellestilbud til alle o-interesserte i de to fylkene i alderen 13 til 16 år. MOT.TV vil i sesongen 2008 ha fem-seks samlinger, to-tre ganger felles reise og/eller overnatting til store o-løp og på høsten med fem kule MOT.TV cup o-løp med ledertrøyer og sammenlagt poengkonkurranse. På noen av oppleggene vil juniorer delta.

Vi i NOL prioriterer de fleste av arrangementene som er en del av MOT.TV. Se i terminlista for Trinn 3 hvilke arrangementer dette er. Det reiser alltid voksne ledere sammen med NOL-løperne som i år blir en stor gjeng med minst 20 løpere. I forkant av hver samling vil du få tilsendt en egen innbydelse med informasjon om samlingen og hvordan du melder deg på.

Første MOT.TV arrangement etter påskeferien er en samling i Larvik. Denne har sosialt fokus og er tenkt som et overnattingstilbud under vårløpene til Sandefjord OK og Larvik OK.

O-LANDSLEIREN

O-landsleiren, sesongens høydepunkt, er i begynnelsen av august i Sandefjord. Her er du sammen med o-løpere fra hele landet en hel uke og løper Hovedløpet (to distanser), som er uoffisielt NM for 14-16 åringer. I tillegg til A-klassene er det også C-klasser. Det blir mange aktiviteter; kretsstafett, aktivitetsdager, rebusløp, volleyball, diskotek osv.. Håper alle vil delta, dette blir gøy.

O-LØP

I terminlista for TRINN3 har vi satt opp ganske mange O-LØP som det kan være spennende å delta på. Vi har også markert noen av de som prioriterte løp. Det er de løpene du bør velge dersom du ikke vil løpe så mange løp som vi har satt opp. På løpene kan du velge mellom løyper/klasser av forskjellig vanskelighetsgrad. Er du helt fersk o-løper kan du også løpe sammen med en kamerat.

STAFETTER

Vi ønsker fortsatt å satse på stafetter. I år satser vi spesielt på 10-mila i Sverige, 15-stafetten i Oslo, O-festivalen ved Ski, og KM stafett i Høydalsmo. Vi prøver å stille med flest mulige lag i disse stafettene.

INSTRUKTØRER

Jørn Myrland, Petter Løe, Heidi Schatvet, Malin Wästlund, Kristin Sandven, Ole Chr Johnsen, Harald Kvisli

INFORMASJON

Kontaktperson for Trinn 3 er: Heidi Schatvet, telefon: 35014399, e-post: heidi.schatvet@nameplanet.com
Trenere:
Jørn Myrland, telefon 35958231/93674544, e-post: j-myrlan@online.no
Petter Løe, telefon 95885095

Vi kommer til å bruke e-post til å sende ut innbydelser og annen viktig informasjon. Er du ny eller har fått ny adresse, send en e-post til notod-ok@online.no med den adressen vi kan nå deg på. Den viktigste informasjonen som sendes ut vil også ligge tilgjengelig som linker fra denne siden.