2018

Da er det klart for en ny turorienteringssesong i regi av NOL. Postene vil være tilgjengelige fra 18. mai til 15. september (5 områder,) med unntak av Sudstul der postene vil være tilgjengelige fra 1. juli til 29. september.


logo

Salg av konvolutter

Konvoluttene får du kjøpt hos Sport 1 på Tuvensenteret, Coop Extra i Kongsberveien og Jakt og fjellsport Notodden. Konvoluttene koster kr. 200,- og det koster kr. 20,- per ekstra klippekort. I konvoluttene finner du et informasjonsskriv, et eksemplar av hvert kart og et klippekort.


logo

turorientering.no

Kart og klippekort kan også kjøpes og lastes ned fra turorientering.no. På turorientering.no kan du også registrere klippene dine elektronisk dersom du ønsker det. Det gjør du ved å registrere inn koden (to bokstaver og et siffer) som finnes på de ulike postene i skogen. Du må altså notere ned eller ta bilde av koden når du besøker postene.

Turorientering.no tilbyr også en mobilapp der du kan kjøpe kart, laste ned allerede kjøpte kart og også registrere klipp.


Dersom du har kjøpt konvolutt i butikk og har behov for ekstra eksemplarer av noen av kartene (uten poster inntegnet) kan du laste de ned herfra. Deisse kartene er i PDF-format som du kan skrive ut på papir selv:

Askemyra A4 Dipilen A4 Sætreåsen A3 Sudstul A3 Vassenden A4 Vesleås A3


Velkommen til en ny tur-o sesong og god tur i skogen !

Med hilsen Turorienteringskomiteen i NOL